FOTBAL: Kone este în afara oricărui pericol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Kone este în afara oricărui pericol
FOTBAL: Kone este în afara oricărui pericol

Împrumutat de CFR Cluj la Internaţional Curtea de Argeş, ivorianul Emmanuel Kone a suferit o accidentare extrem de periculoasă în timpul meciului amical disputat astăzi contra celor de la Drobeta Turnu Severin.

Mijlocaşul nou-promovatei s-a ciocnit cu un adversar la un duel aerian şi a căzut, lovindu-se puternic la cap.

Fotbalistul şi-a pierdut cunoştinţa şi, după câteva minute de îngrijiri medicale acordate de doctorul de la Internaţional, şi-a revenit. A ieşit de teren clătinându-se.

Oficialii de la Curtea de Argeş au chemat ambulanţa şi l-au transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean.. Pentru că diagnosticul medicilor a fost unul extrem de grav, leziune a măduvei cervicale, Kone a fost transportat de urgenţă la Bucureşti pentru un alt consult. 

Starea sa este stabilă însă fotbalistul a fost supus mai multor investigaţii.

„ Eu nu am apucat să vorbesc cu el, dar din ce am înţeles de la medicul nostru, Ema este bine acum. E în afara oricărui pericol. Rămâne la Bucureşti pentru a mai face nişte analize”, a declarat pentru Adevărul,  coechipierul şi cel mai bun prieten al lui Kone, Ousmane Viera.  

Preşedintele formaţiei piteştene,  Emanuel Marinescu, spune că jucătorul a fost trimis la spitalul Universitar, din Bucureşti, pentru investigaţii amănunţite, însă starea de sănătate a jucătorului este bună. "Kone e în afara oricărui pericol. L-am trimis la Bucureşti doar pentru a ne lua toate măsurile de precauţie. Să fim siguri că nu sunt probleme. Starea lui este bună", a spus Marinescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite