Kiriţă: "Mi-am dorit ca acest sezon să se încheie cât mai curând, sunt foarte afectat când nu joc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul echipei Bursaspor, Giani Kiriţă, a declarat într-un interviu acordat postului de televiziune al clubului din Bursa că şi-a dorit mult ca sezonul 2010/2011 să se încheie cât mai curând, deoarece este afectat atunci când nu evoluează, informează cotidianul Hurriyet.

"Suncer să fiu mi-am dorit ca acest sezon să se încheie cât mai curând şi să îl uit. Sunt foarte afectat când nu joc", a spus Kiriţă, care a jucat în doar şase meciuri pentru Bursaspor în sezonul recent încheiat.

Giani Kiriţă a precizat că la primul său angajament în Turcia, semnat în 2003 cu Samsunspor, a crezut că în cel mult 2-3 ani va reveni în România. "M-am luptat pentru a face această meserie. Când am venit în Turcia am crezut că voi rămâne cel mult 2-3 ani. Jucasem la Dinamo Bucureşti 7 ani şi voiam o schimbare. Iar acum mă simt ca un turc. Trăiesc în Turcia de opt ani, mi-am depus actele, vreau cetăţenia turcă. Iubesc limba turcă, vorbesc tot timpul turceşte", a adăugat fotbalistul.

Kiriţă joacă din 2008 la echipa Bursaspor, ocupanta locului trei în Turcia în sezonul 2010/2011. El a mai evoluat în Turcia la Samsunspor (2003-2005), Gaziantepspor (2005-2007) şi Ankaragucu (2007-2008).


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite