Kim Kallstrom: "Nimic nu este pierdut, dar totul va fi mai greu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suedia
Suedia

Mijlocaşul naţionalei Suediei, Kim Kallstrom, a declarat, luni seară, după înfrângerea din meciul cu Ucraina, scor 1-2, că nimic nu este pierdut pentru echipa sa, dar totul va fi mai greu, informează AFP.

"Am vrut să câştigăm şi de aceea suntem aşa trişti. Mai avem două meciuri, cu Anglia va fi greu, dar vom încerca să câştigăm. Nimic nu este pierdut, dar totul va fi mai greu. Absenţa lui Elmander a fost o problemă. Sau nu. Rosenberg a jucat bine", a spus Kallstrom. Fundaşul Andreas Granqvist crede că această înfrângere este o mare decepţie: "Ne aşteptam la multă presiune din partea Ucrainei. În repriza a doua noi am fost cei care am presat, dar faptul că am fost egalaţi repede ne-a făcut mult rău. Este o mare decepţie, am sperat că vom câştiga. Speranţe mai sunt, mai ales că celelate două echipe din grupă au terminat la egalitate".

Reprezentativa Ucrainei a învins, luni seară, cu scorul de 2-1 (0-0), selecţionata Suediei, într-un meci disputat la Kiev, în prima etapă a grupei D de la Campionatul European pe care ucrainenii îl găzduiesc alături de Polonia. Pentru Ucraina a înscris Andrei Şevcenko '55 şi '62, în timp ce pentru Suedia a marcat Zlatan Ibrahimovici '52.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite