Killerul lui Dinamo e omul lui Lăcătuş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Popa era un anonim până vineri seara. Golul marcat cu Dinamo, care a adus prima victorie pentru Internaţional Piteşti în Liga I, l-a transformat însă pe fundaşul de 25 de ani într-un erou.

„Sunt un băiat modest, nu prea îmi place să vorbesc despre mine. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge să înscriu împotriva lui Dinamo, cu atât mai puţin să câştig în faţa lor. Până în urmă cu câteva luni, în CV-ul meu erau trecute doar Inter Gaz Bucureşti şi Prefabricate Modelu. Un singur om m-a încurajat în carieră, Marius Lăcătuş. Eram căpitan la Inter Gaz, când el era antrenor acolo, şi mi-a spus că o să ajung fotbalist. Azi simt pentru prima oară că spusele lui Lăcătuş ­s-au îndeplinit”, a declarat Florin Popa pentru “Adevărul”. Fundaşul lui Internaţional a precizat că nici acum parcă nu-i vine să creadă că echipa lui a învins în Ştefan cel Mare. “Înaintea jocului cu Dinamo eram toţi plouaţi. Singurul care a crezut că putem să obţinem un rezultat bun a fost nea Fane Stoica. Nu avea stare deloc şi ne tot spunea că are o presimţire, că vom face ceva! Este un antrenor foarte bun, tot timpul e optimist şi ne încurajează”, a menţionat Popa.

„Fiara“ nu-şi aminteşte de el

Marius Lăcătuş a fost surprins să afle că Florin Popa îl consideră mentorul lui. “Sincer, chiar nu-mi amintesc cine e. Eu am stat puţin la Inter Gaz şi erau jucători mulţi­ acolo. Lui îi e mai uşor să ţină minte ce i-am zis eu. Oricum, bravo lui că a dat gol şi îi urez să o ţină tot aşa”, a declarat ieri “Fiara”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite