Keşeru, ameninţat cu bătaia ca să piardă un meci!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întâmplarea incredibilă a avut loc înaintea meciului de vineri, pe care echipa atacantului orădean, Angers, l-a pierdut la Bastia, cu 1-3.

Având nevoie disperată de puncte pentru a evita retrogradarea în liga a treia, oficialii celor de la Bastia au făcut presiuni asupra jucătorilor de la Angers încă dinainte de începerea partidei. „Dacă nu o lăsaţi mai moale, nu scăpaţi bine de aici", a fost avertizarea făcută de aceştia în vestiarul echipei lui Keşeru. „Unii au şi luat palme peste cap la începutul meciului, eu am scăpat", a povestit atacantul român pentru www.sport.ro.

„Toată lumea ştie ce se întamplă acolo. Ei sunt acum disperaţi să scape, de aia şi au recurs la metode de intimidare înainte de meci. Eu nu am luat nimic înainte de meci, dar pe teren am avut de suferit. Intrări dure fără nicio treabă cu mingea. Aşa e la Bastia", a mai povestit Keşeru, care a marcat unicul gol al formaţiei sale la Bastia, şi este într-o formă de zile mari: a dat trei goluri şi trei pase de gol în ultima lună şi jumătate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite