Căpitanul Borussiei Dortmund, Sebastian Kehl: "Parcă m-am bătut cu fraţii Klitschko"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

Căpitanul formaţiei Borussia Dortmund, Sebastian Kehl, a declarat, miercuri, după ce a fost lovit cu piciorul în cap de Stéphane Mbia la meciul cu Olympique Marseille, că are senzaţia că s-a bătut cu Vitali şi Vladimir Klitschko, campioni mondiali la categoria grea, informează AFP.

"Mai întâi vestea bună: nu am nimic rupt şi ochiul meu este OK. Acum vestea proastă: am senzaţia că m-am bătut cu fraţii Klitschko în acelaşi timp", a scris Kehl pe pagina de Facebook.

Fostul internaţional german a fost rănit la faţă după ce a fost lovit cu piciorul de Stéphane Mbia, la meciul cu Olympique Marseille, camerunezul fiind sancţionat cu un cartonaş galben, iar nemţii primind un penalti, în minutul 30. Fundaşul a fost transportat direct la spital, înainte de a afla că nu a suferit răni serioase.

"Nu are nimic spart, faţa îi este umflată. Va merge la oftalmolog deoarece are câteva probleme de vedere", a declarat antrenorul Borussiei Dortmund, Jurgen Klopp, la finalul meciului. Kehl este al treilea jucător al Borussiei accidentat la faţă în ultima lună, după Sven Bender (fractură de maxilar) şi Neven Subotic (pomete fracturat).

Borussia Dortmund a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de Olympique Marseille, în ultimul meci al grupei F a Ligii Campionilor, şi a ratat calificarea în primăvara europeană.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite