Antrenorul lui Hapoel, nemulţumit de rezultat. Kashtan: "Rapid a jucat urât, defensiv, iar portarul Coman a scos tot ce se putea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kashtan
Kashtan

Antrenorul echipei Hapoel Tel-Aviv, Dror Kashtan, a declarat după meciul cu FC Rapid, scor 0-1 în grupa C a Ligii Europa, că formaţia română a prestat un joc urât şi defensiv, neavând alte şanse în afara celei de la gol.

"Sunt dezamăgit, românii nu au ajuns la poarta noastră în afară de faza golului. Am controlat jocul, iar ei au fost în majoritatea timpului cu nouă oameni în spatele mingii. Au jucat urât, defensiv, au fragmentat jocul, iar portarul lor a prins o zi neobişnuită, extraordinară, a scos tot ce se putea. N-au câştigat datorită fotbalului pe care l-au jucat, ci datorită paradelor portarului lor. Am avut patru ocazii mari de gol. Rezultatul nu reflectă realitatea din teren şi nu este corect. Dar aşa e în cupele europene, când ai ocazia, trebuie să înscrii. Asta este, mergem mai departe, spectatorii plătesc şi au dreptul să nu fie mulţumiţi. Dar distanţa de la victorie la înfrângere este foarte mică", a spus Kashtan.

Mijlocaşul nigerian Nosa Igiebor a afirmat că echipa sa merita mai mult de la acest meci.
"Am jucat mai bine ca la ultima partidă de campionat, dar n-am avut noroc. Totul mergea bine, dar am primit acel gol", a spus el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite