Karagounis: "Am pierdut o mare ocazie de a câştiga meciul din vina mea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grecia
Grecia

Mijlocaşul grec Giorgios Karagounis s-a declarat dezamăgit pentru că a ratat un penalti la remiza cu Polonia, scor 1-1, în meciul de deschidere de la Euro-2012, apreciind şi că echipa sa ar fi trebuit să mai primească o lovitură de la 11 metri, informează Record.

"Am început prost partida. Din fericire am reuşit să ne arătăm valoarea în partea secundă. Am pierdut o mare oportunitate de a câştiga meciul din vina mea. Suntem bucuroşi că suntem aici. În prima repriză a fost un penalti nesemnalat. Torosidis mi-a garantat că mingea a lovit braţul adversarului. Din nefericire, arbitrul nu a văzut", a declarat Karagounis.

Selecţionata Poloniei a încheiat la egalitate, vineri, scor 1-1 (1-0), cu reprezentativa Greciei, în meciul de de deschidere de la Euro-2012, disputat pe Stadionul Naţional din Varşovia, în grupa A, în care s-au acordat două cartonaşe roşii şi s-a ratat un penalti.
Pentru Polonia a marcat Lewandowski '17, iar pentru Grecia a înscris Salpingidis '51.

Din minutul 44, Grecia a evoluat cu un jucător mai puţin, Papastathopoulos fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe.
Şi Polonia a avut un jucător mai puţin în teren, din minutul 69, când portarul Szczesny a fost eliminat pentru fault din postura de ultim apărător. La această fază, arbitrul spaniol Carlos Velasco Carballo a acorda lovitură de la 11 metri pentru Grecia, executată de Karagounis, dar apărată de portarul Tyton, intrat în poartă în locul lui Szczesny.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite