Kapetanos a salvat blazonul Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fără cele cinci goluri marcate de către atacantul grec, vicecampioana ar fi terminat turul pe locul 12. La Steaua, transferurile s-au făcut de către două tabere diferite. Pe de o parte, fostul manager Adrian Ilie şi Lăcătuş, iar pe de alta, Gigi Becali şi vărul său Virgil Becali.

Fotbaliştii aduşi de primii au resimţit din plin tirania finanţatorului, deşi cifrele indică altceva. Totuşi după meciul cu Unirea, patronul şi-a “urecheat” şi favoriţii.

Elevii lui Dorinel Munteanu au învins Unirea Urziceni, chiar dacă jocul acestora a fost la fel de încâlcit. Ghinionul invocat excesiv de mult de către bucureşteni a trecut luni seară în tabăra ialomiţenilor. Balonul expediat de Ovidiu Petre (’90), care se îndrepta lejer spre aut, a întâlnit spatele lui Kapetanos după care a intrat în poarta lui Arlauskis. Cum “centralul” Istvan Kovacs l-a creditat drept marcator pe Kapetanos, atacantul grec a devenit golgheterul trupei din Ghencea, cu cinci reuşite.

Gigi: “Nu mă pricep la fotbal!”

Şi totuşi, vârful nu este pe placul patronului. La fel ca şi Arthuro, care a avut un start bun de sezon, după care a intrat într-un con de umbră. Prestaţia din meciul Steaua-Lyon (scor 3-5), din Liga Campionilor, când a şi marcat primul gol al întâlnirii, l-a enervat la culme pe Becali: “Sunt nişte manechine, se plimbă pe teren. Pe Arthuro nu-l duce capul, iar Kapetanos e ca un dulap. Sare mingea din el ca din perete”.

Un calcul simplu ne arată faptul că, fără cei doi, Steaua ar fi ocupat în prezent locul 12 (cu 21 de puncte) în Liga I, şi s-ar fi aflat la doar cinci puncte de un loc retrogradabil. Trei puncte a adus Arthuro cu FC Braşov, iar Kapetanos câte unul cu Otopeni şi Dinamo, şi trei puncte cu Unirea. În schimb, favoriţii lui Gigi Becali au deza­măgit.

“Mă întreb cum am fost aşa prost să-l iau pe Semedo. Am crezut că mă pricep la fotbal, dar se pare că cei de la CFR Cluj sunt mai deştepţi ca mine. Nici Stancu nu m-a mulţumit, am dat o căruţă de bani pe el. Voi renunţa la străini, în afară de Dayro Moreno şi Toja”, a conchis Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite