Kahn, amendat cu 125.000 de euro pentru că nu a declarat la vamă mai multe haine de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional german Oliver Kahn a fost condamnat, joi, la plata unei amenzi de 125.000 de euro pentru că nu a declarat la vamă, la revenirea în Germania, mai multe haine de lux pe care le-a cumpărat în timpul unui sejur în Dubai, în 2010, informează AFP.


Kahn a făcut obiectul unui control vamal pe aeroportul din Munchen, în februarie 2010, când nu a plătit nicio taxă pentru mai multe obiecte de vestimentaţie în valoare de 7.000 de euro, cumpărate la Dubai.

Vameşii au descoperit în bagajele fostului fotbalist şapte tricoluri polo, opt pulovere, zece tricouri, cinci perechi de pantaloni, două haine, o geacă de piele şi butoni de la case de modă celebre din Italia.

Potrivit tribunalului din Landshut, fostul portar al echipei Bayern Munchen ar fi trebuit să plătească taxe de 2.100 de euro.

În 2006, la revenirea de la un stagiu de pregătire în Dubai cu Bayern Munchen, Michael Ballack a avut o problemă similară cu a lui Kahn, fiind nevoit ulterior să plătească o amendă de 70.000 de euro pentru o poşetă de lux cumpărată prietenei sale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite