Încă o victorie cu KAPetanos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Încă o victorie  cu KAPetanos
Încă o victorie cu KAPetanos

Roş-albaştrii s-au impus greu la Piatra Neamţ. Ca de obicei, atacantul grec a punctat pe final, lovitura sa de cap deschizând drumul Stelei spre succes. “Nu-mi fac probleme pentru meciul cu Ceahlăul. Le dăm sigur multe goluri!”, spunea ieri-dimineaţă patronul Stelei, Gigi Becali.

Entuziasmat în urma victoriei categorice obţinute în faţa celor de la Motherwell, latifundiarul a privit jocul de aseară ca pe un simplu antrenament.

Pe teren, lucrurile n-au stat însă chiar aşa. Nemţenii au fost foarte aproape să deschidă scorul după numai cinci minute. Tătăruşanu a ieşit aiurea la o centrare trimisă de Ionuţ Bădescu, dar Goian a respins providenţial de pe linia porţii mingea expediată de Gafiţa.

De partea cealaltă, steliştii n-au reuşit să nimerească nici măcar o dată spaţiul porţii lui George Savu pe durata primei părţi, singura ocazie a elevilor lui Bergodi fiind o lovitură de cap a lui Bogdan Stancu, venită în urma unei centrări a lui Bănel Nicoliţă.

La reluare, roş-albaştrii

s-au instalat la cârma jocului, însă acţiunile de atac n-au avut deloc consistenţă, Steaua fiind incapabilă să găsească soluţii în faţa unei apărări bine organizate.

Toja a închis tabela

Astfel, Achim a fost la un pas de a produce surpriza, din lovitură liberă, dar Baciu a respins in extremis. Ocaziile se răzbună însă în fotbal, aşa că Steaua a reuşit să deschidă scorul cu zece minute înainte de final, prin golgheterul Pantelis Kapetanos, introdus inspirat de Bergodi în repriza a doua.

Grecul a dovedit încă o dată că este omul potrivit la locul potrivit, reluând cu capul, direct în vinclu, centrarea lui Romeo Surdu. În prelungiri, Toja a închis tabela printr-un şut cu dreptul care nu i-a lăsat nicio speranţă lui Savu.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite