Juventus îi face cu ochiul lui Mancini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roberto Mancini este un antrenor ambiţios
Roberto Mancini este un antrenor ambiţios

Lui Roberto Mancini i s-a făcut dor de Serie A, acolo unde a avut atâtea succese ca jucător şi unde a cucerit trei campionate cu Inter. Juventus caută un antrenor care să o trezească din acest "coşmar" şi să aducă rezultatele cu care s-au obişnuit suporterii în era Lippi, iar conducătorii echipei s-au gândit la soluţia Mancini

Deşi are un contract care se întinde pe trei ani şi jumătate cu City, există o clauză în înţelegere care-i permite fie lui Mancini, fie "albaştrilor", să încheie colaborarea în vară. Adică exact când Juventus va încheia înţelegerea cu Zaccheroni, iar primul pe lista posibililor înlocuitori pare a fi Mancini.

"Sunt gata să mă întorc, dacă, şi când, va exista o posibilitate. Cât de aproape sunt acum de o reîntoarcere în fotbalul italian nu ştiu. Fotbalul e ciudat. A fost foarte bine poentru mine că mi-am lărgit orizonturile, dar o să mă întorc în Italia, mai devreme sau mai târziu. Cât despre Juve...Juventus e Juventus. Acum nu trec printr-o perioadă prea bună, dar vorbim despre un club prestigios, cu o istorie în spate", a declarat Mancini.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite