Julio Iglesias: "Guardiola este perfect, dar pe mine mă atrage şi imperfecţiunea lui Mourinho"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Julio Iglesias
Julio Iglesias

Cântăreţul spaniol Julio Iglesias, care a fost fotbalist înainte de a opta pentru o carieră în muzică, a declarat că tehnicianul echipei FC Barcelona, Josep Guardiola, este "un om perfect, un nobil", dar a precizat că pe el îl atrage şi "imperfecţiunea" antrenorului Jose Mourinho, de la Real Madrid.

"Guardiola este un domn, un clasic al sportului. Este un om perfect, dar pe mine mă atrage şi imperfecţiunea lui Mourinho. În vehemenţa sa există o mare vulnerabilitate şi fiinţele umane vulnerabile sunt mari", a spus Iglesias, informează Marca.

Julio Iglesias a lăudat jocul echipei Real Madrid: "Campionatul este lung, dar Real Madrid joacă un fotbal ofensiv, rapid şi este mult mai puternică din punct de vedere al defensivei. Cristiano Ronaldo este o bijuterie, Benzema a început să joace perfect, mai sunt Higuain şi Ramos, Kaka şi-a îmbunătăţit viteza, Alonso este un zid".

Iglesias a recunoscut însă şi că FC Barcelona continuă să fie "o mare echipă", dominând în ultimii patru ani datorită unui "fotbal impecabil".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite