FOTBAL: Gigi Becali, nemulţumit de decizia Judecătoriei Sectorului 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria Sectorului 1 nu a ţinut de susţinerile avocatului lui Gigi Becali cu privire la calitatea de europarlamentar atunci când a respins cererea de ridicare a controlului judiciar, pentru că nu s-a făcut dovada acestei calităţi, se arată în motivarea hotărârii de marţi.

"Instanţa nu va analiza prezenta cerere în raport de susţinerile orale ale apărătorului petentului cu privire la calitatea de europarlamentar a acestuia, apreciind ca prematură invocarea acestei calităţi, având în vedere că potrivit calendarului stabilit de Autoritatea Electorală Permanentă, validarea rezultatelor alegerilor europarlamentare care au avut loc la 7.06.2009 se va face la data de 11.06.2009", se susţine în motivarea hotărârii Judecătoriei Sectorului 1.

Judecătoria Sectorului 1 arată, apoi, că a decis să lărgească controlul judiciar aplicat lui Becali, permiţându-i acestuia să circule liber în toată ţara, din cauza atitudinii corecte pe care acesta a avut-o după ce i s-a permis să-şi susţină campania electorală. "Instanţa are în vedere atitudinea petentului după încuviinţarea de către instanţă a părăsirii limitei teritoriale stabilite iniţial prin încheierea Tribunalului Bucureşti în sensul conformării întocmai a petentului dispoziţiei instanţei", se mai arată în decizia magistraţilor.

Avocatul lui Gigi Becali, Cătălin Dancu, a declarat, marţi, pentru NewsIn, că decizia Judecătoriei Sectorului 1 este corectă, ţinând cont de actele existente până în acest moment la dosar, avocatul susţinând că instanţa nu a avut documentele care să ateste calitatea de europarlamentar a patronului Steaua.

"Vom face recurs, eu mă aşteptam la decizie, este o decizie corectă, ţinând cont de actele existente la dosar. Practic, instanţa consideră că el nu este un pericol pentru a călători în toată ţara, în schimb nu s-a dat mai mult acum, pentru că instanţa nu a avut la dosar actele care să ateste calitatea de europarlamentar a lui Gigi Becali", a declarat Dancu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite