FOTBAL: Bonetti: "Jucătorii au înţeles că pentru victorii trebuie sacrificiu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Bonetti: "Jucătorii au înţeles că pentru victorii trebuie sacrificiu"
FOTBAL: Bonetti: "Jucătorii au înţeles că pentru victorii trebuie sacrificiu"

Antrenorul lui Dinamo, Dario Bonetti, a declarat, aseară, după meciul câştigat în faţa lui CFR Cluj, scor 1-0, că elevii săi au obţinut trei puncte foarte importante, la capătul unui joc în care au luptat pentru fiecare minge.

"Sunt trei puncte foarte importante. Am învins o echipă bună, ne-am luptat pentru fiecare minge, aşa cum îşi doreşte fiecare suporter dinamovist. Sper că jucătorii au înţeles că trebuie sacrificiu dacă vrei victorii. Mulţumim fanilor care au venit la meci, pentru noi sunt foarte importanţi. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat joi, cu Liberec, dar cu cât vor veni mai mulţi, cu atât va fi mai bine pentru noi", a spus Bonetti.

Tehnicianul italian consideră că Dinamo se poate califica în grupele Ligii Europa, chiar dacă va pleca de la 0-3 în meciul retur, cu Slovan Liberec: "Nu ne gândim la meciul cu Steaua încă, mai avem un joc cu Liberec. Experienţa mea îmi spune că se poate întoarce rezultatul. Din respect pentru suporteri, vom încerca. Am crezut şi înainte de tur, cred şi acum".

Bonetti a făcut referiri la doi dintre atacanţii săi: "Dănciulescu are o contractură, dar mâine vom vedea care sunt jucătorii indisponibili şi cei pe care ne putem baza pentru meciul cu Liberec. Marius Niculae e un jucător de neînlocuit, este un exemplu pentru spiritul pe care îl vrea de la coechipierii lui, iar în seara asta a fost răsplătit".

"Cunosc ce înseamnă Steaua - Dinamo"

În ceea ce priveşte derby-ul cu Steaua, din etapa viitoare, antrenorul roş-albilor a afirmat: "Cunosc ce înseamnă Steaua-Dinamo, am trăit şi eu ca jucător toate derby-urile din Italia. Să garantez un rezultat nu pot, dar dăruirea, spiritul şi un joc foarte bun, da. Steaua a obţinut ultimele rezultate şi datorită lui Bergodi, care a dat încredere echipei şi făcut o organizare mai bună în teren".

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, care a lipsit de la meci, a spus că rezultatul din acest meci oferă un moral bun echipei pentru jocul din Ghencea: "O victorie foarte important pentru noi, pentru clasament si pentru moral, pentru că mergem duminică în Ghencea şi trebuie să câştigăm. După incidentul de la meciul cu Liberec, supărarea a fost mare, incidentele, pe măsură, iar suporterii dinamovişti sunt foarte pretenţioşi. Nu au venit pentru că am făcut un rezultat prost cu Liberec", a spus Borcea, la GSPTV.

Oficialul grupării din Ştefan cel Mare a admis că formaţia sa va avea o misiune imposibilă în returul cu Slovan Liberec: "Cred că şi dacă se termina 0-1 cu Slovan, Dinamo întorcea rezultatul în Cehia şi se califica. Acum, mai mult ca sigur la 0-3 trebuie să fim corecţi şi să recunoaştem că e imposibil".

Dinamo a învins, duminică, pe CFR Cluj, scor 1-0, într-un meci din etapa a 4-a a Ligii I şi a bifat prima victorie de pe teren propriu din acest sezon. În urma acestui rezultat, Dinamo a acumulat 7 puncte şi a urcat pe locul 3 în clasament, iar CFR Cluj rămâne cu 7 puncte, dar cade pe locul 6. În etapa viitoare, roş-albii vor întâlni pe Steaua, în Ghencea, în timp ce alb-vişiniii vor primi vizita echipei Gaz Metan Mediaş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite