FOTBAL: Bonetti: "Jucătorii au înţeles de ce au pierdut un campionat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Bonetti: "Jucătorii au înţeles de ce au pierdut un campionat"
FOTBAL: Bonetti: "Jucătorii au înţeles de ce au pierdut un campionat"

Antrenorul lui Dinamo, Dario Bonetti, a declarat că jucătorii săi au înţeles care sunt motivele pentru care au pierdut campionatul, în sezonul trecut.

Bonetti speră ca elevii săi să nu mai repete greşelile din trecut pentru ca în noul sezon Dinamo să obţină titlul şi să se califice în premieră în liga Campionilor. "Să-i controlez eu pe jucători? Nu se pune problema de aşa ceva. Mă bazez pe faptul că sunt oameni maturi şi responsabili. Jucătorii au înţeles de ce au pierdut un campionat, iar anul acesta sunt mult mai determinaţi să schimbe aceste lucruri", a spus Bonetti.

Tamaş nu pleacă de la Dinamo

Tehnicianul a precizat că îşi doreşte ca fundaşul Gabriel Tamaş, care ar putea ajunge la formaţia Standard Liege, să rămână la echipa sa: "E normal ca un jucător ca Tamaş să fie solicitat de mai multe echipe, dar eu sper ca, pănă la urmă, el să rămână la noi".

Bonetti despre obiectivul "câinilor"

"Obiectivul lui Dinamo, în acest moment, este de a recupera toţi jucătorii accidentaţi, pentru a începe campionatul cu cel mai bun lot", a explicat italianul.

Bonetti despre mandatul la Dinamo

 "Este presiune, dar şi pasiune. Eu sunt îndrăgostit de munca pe care o fac. Este ca în dragoste, ca atunci când, în discotecă, logodnica ta se uită dupa altul", a spus acesta.

Bonetti a spus că echipa sa este pregătită pentru partida din prima etapă a Ligii I, cea din deplasare, cu Universitatea Craiova, meci ce se va disputa sâmbătă, de la ora 21.30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite