FOTBAL: Jucătorii sunt şocaţi de moartea fotbalistului Mihai Baicu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Jucătorii sunt şocaţi de moartea fotbalistului Mihai Baicu
FOTBAL: Jucătorii sunt şocaţi de moartea fotbalistului Mihai Baicu

Jucătorii stelişti se declară şocaţi de moartea fotbalistului Mihai Baicu, iar Dorin Goian şi Romeo Surdu, care l-au avut coleg la Foresta, respectiv FC Braşov, refuză să creadă că atacantul de 33 de ani a încetat din viaţă, informează Newsin.

"Mihai Baicu a fost unul dintre cei mai puternici atacanţi români pe care i-am văzut. Cred că perioada sa de glorie a fost pe vremea când evolua la Foresta, unde l-am avut coleg şi unde a înscris foarte multe goluri. Era un băiat extraordinar şi nu pot să cred că nu mai este printre noi. Dumnezeu să-l odihnească!", a declarat Dorin Goian, marţi, pentru site-ul oficial al formaţiei din Ghencea.

Un alt stelist care l-a avut coleg pe Baicu, atacantul Romea Surdu, a adăugat: "L-am cunoscut destul de bine pe Baicu. Era un vârf excelent şi un om bun. Sunt trist să aflu că s-a stins. Transmit condoleanţe familiei sale".

Fostul fotbalist Mihai Baicu a decedat luni, 6 iulie, la vâsta de 33 de ani, după ce a suferit un atac de cord în urma unui meci pe care l-a jucat alături de prieteni pe un teren din apropierea Complexului Sportiv Steaua. Mihai Baicu a evoluat, de-a lungul carierei, la FC Naţional, Dacia Unirea Brăila, FC Argeş, Chindia Târgovişte, Foresta Suceava, AC Citadella, US Cremonese, FC Braşov, FC Ghimbav, Farul Constanţa şi Ceahlăul Piatra Neamţ.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite