FOTBAL: Marian Iancu: "Jucătorii noştri au fost foarte disciplinaţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Marian Iancu: "Jucătorii noştri au fost foarte disciplinaţi"
FOTBAL: Marian Iancu: "Jucătorii noştri au fost foarte disciplinaţi"

Patronul lui FC Timişoara, Marian Iancu, l-a lăudat pe antrenorul Ioan Ovidiu Sabău pentru modul în care a pregătit partida cu Şahtior Doneţk, încheiată la egalitate, scor 2-2, deoarece a găsit tactica câştigătoare pentru a opri ofensiva formaţiei lui Mircea Lucescu.

"Jucătorii noştri au fost foarte disciplinaţi, Sabău a gândit foarte bine jocul, ei l-au ascultat. Aşa am putut să recuperăm din diferenţa de valoare. Am impresionat prin disciplină tactică şi pragmatism. Şahtior a jucat cu adevărat fotbalul, a punctat la spectaculozitate. Dacă nu ar fi jucat închis într-un astfel de meci, foarte multe echipe importante îl pierdeau. Au încercat prin toate mijloacele pentru a găsi locuri printre fundaşii noştri, aproape nicio fază de atac nu a semănat cu cealalată. Dacă nu existau acele greşeli personale, despre care nu vreau să vorbesc, poate am fi reuşit o surpriză mare", a spus Iancu.

Vicepreşedintele Emil Roşianu susţine că egalul obţinut de Timişoara la Doneţk este unul dintre cele mai importante ale fotbalului bănăţean şi aşteaptă un rezultat bun în meciul retur: "Este o bucurie mare pentru că Şahtior este o forţă, faptul că am scos un egal în faţa unei astfel de echipe reprezintă foarte mult pentru noi. Sper ca în manşa secundă să evităm greşelile pe care le-am făcut pentru a ne putea califica. E un rezultat foarte important pentru noi, de mult nu am mai reuşit acest lucru. Acum, important este ce vom face la Timişoara".

FC Timişoara a obţinut miercuri o remiză în deplasare, scor 2-2 cu deţinătoarea Cupei UEFA, Şahtior Doneţk, în prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, după ce a condus cu 1-0 şi 2-1, graţie reuşitelor lui Gigel Bucur, şi păstrează şanse pentru calificarea în play-off.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite