Jovanovici: "Este un moment istoric pentru fotbalul cipriot"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
APOEL, surpriza Ligii
APOEL, surpriza Ligii

Antrenorul Ivan Jovanovici consideră drept istorică accederea echipei Apoel Nicosia în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în urma eliminării formaţiei Olympique Lyon, subliniind că trăieşte un moment fantastic, de vis, informează AFP.

"Este un moment istorice pentru clubul nostru şi fotbalul cipriot. Este fantastic, este un vis pe care nu credeam să-l îndeplinim la început. Dar, cu jucători extraordinari, care au crezut în şansele lor, cu ambianţa excepţională, totul s-a realizat. Am fost foarte puternici din punct de vedere mental şi chiar la loviturile de departajare, ei au decis singuri cine să execute", a spus Jovanovici. Pentru Remi Garde, tehnicianul formaţiei Olympique Lyon, eliminarea a reprezentat o mare dezamăgire. "Am jucat contra unei echipe bune, chiar dacă nimeni nu ştia multe despre Apoel. Este foarte greu să ieşi învins de pe teren. Acum trebuie să ne gândim la campionat", a spus Garde.

Formaţia cipriotă Apoel Nicosia a reuşit o calificare istorică în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, la loviturile de departajare, scor 4-3, echipa franceză Olympique Lyon, miercuri, în optimile competiţiei. Marţi, Apoel Nicosia a câştigat, gol Manduca (minutul 9), meciul cu francezii, egalând astfel situaţia la general, după ce Lyon se impusese în tur.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite