Jose Pinto (FC Barcelona), suspendat trei etape în cupele europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul echipei FC Barcelona, care a primit cartonaşul roşu la meciul cu Real Madrid, din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, a fost suspendat trei meciuri, el neputând fi folosit în finala competiţiei, programată pentru data de 28 mai, informează cotidianul Marca.

Pinto a primit cartonaşul roşu la pauză, după ce l-a lovit pe Arbeloa în drumul spre vestiare, când între jucătorii celor două echipe a izbucnit un conflict.

Portarul de rezervă al echipei FC Barcelona a ispăşit deja o primă etapă de suspendare în meciul retur cu Real Madrid, iar în cazul în care FC Barcelona va câştiga finala Ligii Campionilor, acesta nu va putea juca nici în meciul din Supercupa Europei cu învingătoarea finalei Ligii Europa, dintre FC Porto şi Sporting Braga.

Echipa engleză Manchester United va întâlni formaţia spaniolă FC Barcelona în finala Ligii Campionilor, care va avea loc la 28 mai, pe arena Wembley, din Londra, după ce s-au confruntat în ultimul act al competiţiei şi în 2009, când spaniolii au ieşit învingători.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite