Jose Peseiro, la mâna lui Claudio Pitbull

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul giuleştenilor îşi joacă astăzi postul, în meciul cu Wolfsburg. Marea lui speranţă e fotbalistul brazilian, cel mai în formă jucător al vişiniilor. Rapid a pierdut meciul din tur cu 1-0. Ratarea calificării în grupele UEFA ar aduce sfârşitul primului proiect al lui Taher în Giuleşti.

O calificare în grupele Cupei UEFA ar echivala pentru tehnicianul portughez cu un cec în alb pentru a-şi continua munca în Giuleşti. Ratarea ei va însemna practic demisia sau demiterea antrenorului.

“Totul este negru acum. Dacă învingem mâine (n.r. – azi), lucrurile se pot schimba mult în bine. Cred în jucătorii mei şi în echipa pe care am construit-o. Mereu m-am luptat pentru primele locuri. Nu cred că nu vom câştiga. Nu m-am gândit să plec.

Am ales să vin aici şi intenţionez să-mi duc la capăt munca! Nu vreau să caut scuze, eu sunt principalul responsabil pentru situaţia echipei, dar cred că echipa îşi poate reveni”, a spus ieri Peseiro.

Legat de formula de start, în poartă va reveni Andrade, iar căpitan de echipă ar putea fi învestit Claudio Mejolaro Pitbull, care i-a impresionat pe acţionarii giuleşteni prin determinarea arătată pe teren.

Vlad Munteanu: “Presiunea e la ei”

Mijlocaşul echipei VfL Wolfsburg, Vlad Munteanu, a declarat despre rapidişti că sunt “periculoşi”. “Orice revenire în România este emoţionantă. În privinţa meciului cu Rapid nu avem nicio emoţie. Îi respectăm pe cei de la Rapid, iar acum, după rezultatele negative din campionat, sunt şi mai periculoşi.

Pentru ei presiunea va fi mult mai mare, pentru că patronii şi fanii aşteaptă un rezultat bun de la ei”, a spus fostul jucător dinamovist, care nu intră în planurile antrenorului lui Wolfsburg, Felix Magath.

image

Şansele de calificare sunt egale înainte de această partidă. Cert este că nu îmi doresc să ajungem la lovituri de departajare, vreau să obţinem calificarea în 90 de minute

image


Felix Magath
antrenor VfL Wolfsburg

Rapid (1-4-2-3-1): Andrade – Maftei, M. Constantin, Fernandes, Bozovici – Paulista, Herea – Pitbull, Spadacio, Cesinha – Djalovici Antrenor: Jose Peseiro Rezerve: Pardo, N. Grigore, Mardare, Julio Cesar, Paulista, Adefemi, Păun

VfL Wolfsburg (1-4-4-2): Benaglio – Riether, Barzagli, Madlung, Schafer – Dejagah, Gentner, Hasebe, Josué - Z. Misimovic, Grafite Antrenor: Felix Magath Rezerve: Dzeko, Moreira, Krzynowek, Saglik, Lenz, Zaccardo, Rodrigo

Stadion: Giuleşti, TVR 1, ora 17.00
Arbitri: Paul Allaerts - Danny Huens, Tom Dens (toţi din Belgia)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite