Jose Peseiro, demis şi păstrat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca să nu-i plătească despăgubiri de 500.000 de euro portughezului, giuleştenii l-au reprofilat. Nicolae Manea-Grigore Sichitiu este cuplul cu cele mai mari şanse să asigure interimatul, dar primul va fi cel răspunzător de rezultatele „alb-vişiniilor”.  

 Eliminarea din primul tur al Cupei UEFA a provocat haos la clubul giuleştean. Imediat după terminarea jocului cu Wolfsburg (1-1), acţionarul Fathi Taher a anunţat demiterea antrenorului Jose Peseiro.

Cu toate acestea, tehnicianul portughez nu va pleca din Giuleşti, ci va avea alte atribuţiuni. Motivul? Rapid va trebui să-i plătească lui Peseiro 500.000 de euro în cazul în care îl demite. „Contractul lui Jose Peseiro nu a fost reziliat. El va avea alte atribuţii în conformitate cu contractul semnat cu noi şi Regulamentul de Ordine Interioară al Rapidului”, a spus directorul general Constantin Zotta.

Lucrurile nu sunt mai clare nici atunci când este vorba despre cei care vor asigura interimatul. Joi seara se vorbea despre trioul Marian Rada-Nicolae Manea-Grigore Sichitiu. Ieri după-amiază însă, Marian Rada nu ştia nimic despre o numire a sa pe banca Rapidului. În aceste condiţii, în cărţi a rămas doar cuplul Nicolae Manea-Grigore Sichitiu, iar primul va răspunde de rezultatele „alb-vişiniilor”.

Sfaturi de la Gigi Becali

Finanţatorul Stelei a recunoscut ieri că l-a sfătuit pe Fathi Taher să-l dea afară pe Jose Peseiro. „I-am zis să-l aducă pe Mircea Lucescu sau pe Răzvan, o mutare cu care să rezolvi problema, pentru că sunt iubiţi acolo, în Giuleşti. Mircea Lucescu ar veni, dar eu unul nu l-aş lua. Dar ce să facă şi Mircea Lucescu săracu`, ce să facă el? O să remedieze ceva, dar acolo e cam greu de remediat”, a spus Gigi Becali. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite