Jorge Jesus: "Mergem în sferturi cu mare ambiţie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jorge Jesus
Jorge Jesus

Tehnicianul Jorge Jesus a declarat, marţi seară, că echipa Benfica merge în sferturile de finală ale Ligii Campionilor cu mare ambiţie şi este convins că, indiferent de rezultatul tragerii la sorţi, va avea un cuvânt de spus, informează AFP.

"Ştiam că Zenit este o echipă foarte puternică şi a fost un meci mare. Am avut şansa de a deschide scorul şi de a juca apoi pe contraatac. Mergem în sferturi cu aceeaşi ambiţie de la începutul sezonului şi, indiferent de tragerea la sorţi, credem că vom avea un cuvânt de spus", a declarat Jesus. Antrenorul echipei Zenit, Luciano Spalletti, a afirmat că Benfica a meritat victoria: "Nu avem experienţă prea mare la acest nivel şi nu am făcut cel mai bun meci al nostru. Faptul că am ajuns în optimi reprezintă o mare performanţă pentru noi", a menţionat Spalletti.

Echipa portugheză Benfica Lisabona s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formaţia rusă Zenit Sankt Petersbug, în manşa secundă a optimilor competiţiei. În tur, Zenit se impusese, scor 3-2. Marţi, golurile au fost marcate de Maxi Pereira, în minutul 45+1 şi Nelson Oliveira '90+3.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite