Jorge Jesus: "Manchester a avut posesia, dar noi am fost mai periculoşi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jorge Jesus
Jorge Jesus

Antrenorul echipei Benfica Lisabona, Jorge Jesus, a declarat, miercuri seară, după remiza din meciul cu Manchester United, scor 1-1, din Liga Campionilor, că englezii au avut posesia, dar jucătorii săi au fost mai periculoşi, informează site-ul oficial al UEFA.

"Manchester ne-a fost superioară la posesie, dar noi am fost mai periculoşi. Am avut multe ocazii, multe şuturi la poartă, multe cornere şi puteam înscrie pe finalul meciului prin Nolito. United este o mare echipă, cu experienţă şi calitate. Noi am fost extrem de disciplinaţi şi dacă trebuia să existe un învingător, acela trebuia să fie cu siguranţă Benfica. Un punct cu Manchester nu este perfect, dar este un început bun. Giggs a marcat un gol superb, iar United rămâne favorita grupei", a spus Jesus.

Tehnicianul englezilor, Alex Ferguson, a afirmat că egalul este un rezultat just. "Faptul că am revenit după ce am luat gol este un lucru pozitiv. În primele 30 de minute ale reprizei secunde am jucat foarte bine şi puteam închide meciul. În ultimul sfert de oră, Benfica a atacat mai mult şi Lindegaard ne-a salvat cu două parade extraordinare. Noi am avut o ocazie sau două, dar rezultatul de egalitate este just. Ne aşteptam la un meci dificil, deoarece ştiam că portughezii sunt periculoşi atunci când au posesia", a precizat Ferguson.

Echipa engleză Manchester United, finalista sezonului trecut al Ligii Campionilor, a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, miercuri, în deplasare, în faţa formaţiei portugheze Benfica Lisabona, în grupa C a competiţiei, din care face parte şi Oţelul Galaţi. Golurile au fost marcate de Cardozo '24, pentru Benfica, respectiv Ryan Giggs '42, pentru Manchester United.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite