John Terry (Chelsea), indisponibil două luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul formaţiei Chelsea Londra John Terry, care nu a mai evoluat de la finalul lunii ianuarie din cauza unor dureri la genunchi, va fi operat miercuri şi va fi indisponibil aproximativ două luni.

Internaţionalul englez s-a accidentat la 8 ianuarie, în timpul meciului cu Porthmouth din Cupa Angliei. În ciuda durerilor resimţite, el a continuat să evolueze până la 28 ianuarie, la meciul cu Queen Park Rangers, tot din Cupă. Apoi, el nu a mai jucat în niciun meci oficial, dar luni seară s-a antrenat alături de colegii săi. A doua zi, durerile pe care le-a resimţit la genunchi au devenit insuportabile.

Astfel, fundaşul de 31 de ani nu va fi în lotul echipei Chelsea pentru meciul de marţi seară, cu Napoli, din manşa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. El va mai rata meciul amical pe care Anglia îl va disputa, miercurea viitoare, cu Olanda, dar şi importantele partide din campionat cu Arsenal şi Tottenham.

Indisponibilitatea lui Terry este o lovitură importantă pentru echipa londoneză, care nu a mai câştigat niciun meci din momentul în care şi-a pierdut căpitanul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite