John Obi Mikel: "Vă rog să-mi eliberaţi tatăl!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul nigerian al echipei Chelsea, John Obi Mikel, a făcut un apel ca tatăl său, Michael, să fie eliberat după ce a fost răpit, vineri, în ţara natală a jucătorului.

"Vă rog doar să-l eliberaţi. E doar un om bătrân, nu a făcut niciun rău cuiva până acum din câte ştiu eu şi nu ştiu de ce a fost răpit. Nigeria este ţara mea, întotdeauna am încercat să-mi ajut ţara cum pot, să joc pentru echipa naţională sau oricum. Acum am nevoie ca ţara să mă ajute. Cine mi-a luat tatăl, cine ştie unde e tatăl meu, vă rog să mă contactaţi şi să sperăm că va fi eliberat", a spus John Obi Mikel.

Până acum nimeni nu a cerut o recompensă privind eliberarea lui Michael Obi. "Cred că lucrurile astea se întâmplă des în partea de est a ţării, dar cazul tatălui meu cred că e primul din nord. E un loc sigur acolo, de asta şi trăia acolo familia mea", a explicat John Obi Mikel.

John Obi Mikel a aflat de dispariţia tatălui său duminică, înaintea meciului din Premier League, cu Stoke City, scor 0-0, în care jucătorul nigerian a evoluat toată partida.

Michael Obi este patronul unei societăţi de transport în oraşul Jos, din Nigeria, şi nu se mai ştie nimic de el de vineri, de când acesta trebuia să se întoarcă acasă după o zi de muncă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite