Johan Cruyff, atac la Jose Mourinho. "Nu l-aş numi antrenor la echipa mea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Johan Cruyff
Johan Cruyff

Johan Cruyff, fostul jucător şi antrenor al FC Barcelona, a declarat că dacă ar fi la conducerea unui club nu l-ar numi pe Jose Mourinho antrenor principal.

Cruyff a dezvăluit, în timpul unui interviu la un post de radio din Spania, că ar prefera un antrenor care nu se preocupă doar de ceea ce se întâmplă pe terenul de fotbal.

"Este o dispută ce nu are legătură cu fotbalul. Îl respect mult pe Mourinho, dar tot nu l-aş numi antrenor al echipei mele, în ciuda performanţelor sale", a declarat fostul jucător al naţionalei Olandei atunci când a fost rugat să facă o comparaţie între antrenorul clubului Real Madrid şi actualul antrenor al FC Barcelona, Pep Guardiola.

"Un tehnician trebuie să facă mai mult decât să aibă grijă ca echipa să joace bine. Trebuie să reprezinte clubul, instituţia şi membrii săi. De aceea, consider că Frank Rijkaard şi Guardiola reprezintă mai bine o instituţie atât de renumită precum un club de fotbal" , a mai adăugat fostul antrenor.

Atunci când a fost întrebat ce părere are despre forma slabă a clubului FC Barcelona, Cruyff a răspuns: "Au avut o vacanţă foarte scurtă, a fost foarte puţin timp pentru pregătirea pre-sezon şi deplasările echipei naţionale au fost foarte multe. Totuşi, meciul cu Valencia a fost unul din cele mai bune meciuri pe care le-am văzut în ultimii ani".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite