Joe Hart, concurentul lui Fane Pantilimon, şi-a prelungit contractul până în 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul echipei Manchester City, Joe Hart, coechipier cu Costel Pantilimon, şi-a prelungit contractul cu gruparea din Anglia pentru încă cinci ani, până în 2016, informează site-ul oficial al formaţiei antrenate de Roberto Mancini.

"Sunt absolut încântat că am semnat un nou contract şi este o perioadă minunată să fi jucător al lui Manchester City. Nu mă pot gândi că aş putea fi la altă echipă decât City şi mă simt ca acasă aici. Simt că sunt privilegiat să stau aici încă cinci ani. Am multă dragoste pentru acest club, pentru felul în care progresăm şi pentru suporterii care au fost fantastici faţă de mine din prima zi", a spus Hart. Hart a fost transferat de Manchester City de la Shrewsbury, în 2006, pentru 600.000 de lire sterline. "Când am venit de la Shrewsbury scopul meu a fost să devin numărul unu aici şi eram pregătit să fac orice pentru asta, chiar şi să fiu împrumutat de câteva ori pentru a dovedi că merit această poziţie, a mai spus el.

El a comentat şi plecarea celuilalt portar al lui Manchester City, Shay Given, la Aston Villa. "Shay a avut o influenţă mare asupra mea şi faptul că am putut să lucrez alături de el mi-a îmbunătăţit jocul considerabil. Am pierdut un prieten apropiat şi un coechipier fantastic, dar vom ţine legătura şi vom vorbi regular", a explicat Joe Hart.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite