Joachim Loew are probleme cu contractul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul echipei de fotbal a Germaniei, Joachim Loew, a declarat că este surprins de turnura pe care au luat-o evenimentele în legătură cu prelungirea contractului său după Cupa Mondială-2010.

 Prelungirea contractului, care expiră după Mondialele 2010, a fost prezentată până de curând ca o simplă formalitate, dar decizia comitetului director al Federaţiei germane de fotbal de a amâna negocierile după Cupa Mondială din Africa de Sud a născut confuzii.

Loew, în funcţie la Nationalmannschaft din 2006, a reacţionat la decizia federaţiei: "Nu a existat, spre exemplu, contract încheiat printr-o strângere de mână", a arătat el într-un comunicat scris, care îl contrazice pe preşedintele federaţiei, cel care declarase că are un acord verbal cu tehnicianul pentru 2 ani suplimentari.

Presa germană a scris, în fapt, că ar fi cerut pentru el şi pentru staff-ul său o primă la semnătură echivalentă cu salariul pe un an, înaintea prelungirii contractului pe 2 ani. Aceste revendicări ar fi atras mânia direcţiunii DFB, care i-a refuzat după numai 5 minute de deliberări.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite