Joacă fotbal virtual şi primeşti un bilet pe Allianz Arena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucuria lui Marica după golul de pe „Allianz Arena“, în Bayern-Stuttgart 2-1
Bucuria lui Marica după golul de pe „Allianz Arena“, în Bayern-Stuttgart 2-1

Intel şi PCfun îl caută pe cel mai bun jucător de fotbal virtual din România, la Intel Soccer Challenge 2010. Premiul cel mare este un meci de Champions League pe Allianz Arena. Alte premii sunt un computer desktop, un laptop și produse promoționale

Între 19 mai – 10 iunie, Intel şi PCfun îl caută pe cel mai bun jucător de fotbal virtual din România, în cadrul campaniei “Căutăm următorul număr 10 din fotbal”, ce are la bază jocul Intel Soccer Challenge 2010 (ISC 2010).

Cele două companii îi provoacă pe toți pasionații de sport și tehnologie să încalțe ghete virtuale și să utilizeze cât mai eficient tastatura computerului în cadrul competiției online, ISC 2010, pentru a dovedi că merită să fie considerați “Numărul 10 din fotbalul virtual autohton”. Participanții au la dispoziție un joc de fotbal relaxant, dar care le va solicita toată îndemânarea precum unui jucător profesionist: de la poziționare și pressing, la șuturi puternice și cu efect, în fața unui stadion care se va bucura la fiecare lovitură bună, dar îi va sancționa ori de câte ori greșesc.

Premiul cel mare al Intel Soccer Challenge 2010, oferit de Intel și PCfun, este prezența pe Allianz Arena din München, la un meci de Champions League din sezonul 2010-2011. Participanții pot câștiga de asemenea un computer desktop și un laptop de ultimă generație oferite de PCfun, precum și produse promoționale ale celor două companii.
Jocul este disponibil tuturor celor interesați, pe baza înscrierii, la adresa www.intelsoccerchallenge.com/ro.
Căștigătorii vor fi anunțați pe 11 iunie a.c., pe website-ul www.esl.eu/ro.






Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite