Joacă doar pentru titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eliminată din cupele europene din primul tur, Dinamo visează la Liga Campionilor. După 0-0 cu NEC Nijmegen, (0-1 în tur), antrenorul Mircea Rednic va rămâne la echipă, dar are ca obiectiv câştigarea titlului în Liga I.

După eşecul cu Elfsborg de anul trecut, dinamoviştii au mai atârnat o piatră la coeficientul de ţară al României, fiind eliminaţi de necunoscuţii olandezi de la Nijmegen. Ca de fiecare dată, preşedintele executiv al „câinilor”, Cristi Borcea, a dat vina pe ghinion: „Dezastru, ghinion, incredibil. Să ai trei ocazii din 8 metri, o bară, un 11 metri neacordat, suntem cei mai ghinionişti”.

Dacă nu se pot califica pe teren, dinamoviştii vor să ajungă direct în Liga Campionilor. Astfel, câştigarea titlului în Liga I a devenit un obiectiv de maximă importanţă: „Trebuie să luăm titlul cu Rednic. Acum, campionatul a devenit o obligaţie de serviciu”, a declarat Borcea. În altă ordine de idei, Dinamo a fost amendată de jandarmerie cu 10.000 de lei pentru un banner cu conotaţii sexuale scris în limba engleză.

Dinamo Bucureşti:
Lobonţ - Blay (77 Torje), Tamaş (67 L. Goian), J Cesar, Pulhac – Ad. Cristea, Ropotan, Boştină – A Cristea (55 Mitea), Fl. Bratu, Dănciulescu.

Antrenor:  Mircea Rednic

NEC Nijmegen: Babos – D. Fernandes, Wisgerhof (65 Potzuiten), Zomer, El Akhoui – Ntibazankiza, Sibum, Radomski, L. Davids – Van Beukering (69 Kivuvu), Tshimbamba (62 Schone).

Antrenor:  Mario Been

Stadion: Dinamo, 14.000 spectatori
Arbitru: Stefan Johannesson (Suedia)

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite