Jean Vlădoiu: „Mă retrag din fotbal“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Charlie” anunţă faptul că după despărţirea de roş-albi nu-şi va mai continua cariera de antrenor şi se va dedica afacerilor. După ce Rednic şi-a încheiat conturile cu Dinamo, Vlădoiu va face acelaşi gest, din loialitate faţă de omul care l-a adus la echipă. „Mircea a plecat, iar eu voi urma aceeaşi cale.

Îmi dau demisia”, a anunţat Vlădoiu. Acesta îi este loial lui Rednic şi nu vrea să rămână la club, chiar dacă acest lucru îi va fi propus.

„Nu am primit o asemenea ofertă, dar şi chiar dacă ar veni, nu aş accepta. Nu pot decât să le mulţumesc acţionarilor pentru modul cum s-au comportat faţă de mine, însă eu am venit alături de Mircea Rednic şi plec odată cu el. E normal să fac aşa. Din ce am înţeles din vechiul staff  va rămâne doar preparatorul fizic Marco Oneto, restul nu ştiu ce vor face”, a spus Jean Vlădoiu.

După experienţa de la Dinamo, „Charlie” şi-a propus să ia o pauză. „Eu mă retrag din fotbal. Un an, doi până mă mai liniştesc, stau departe de fotbal şi mă dedic doar afacerilor”, afirmă Vlădoiu.

Acesta are un singur „of”, faptul că toată munca de un an la Dinamo s-a năruit într-o săptămână: „Îmi pare rău pentru băieţi, pentru că să ştiţi că au muncit, unii mai mult, alţii mai puţin, dar nu pot să-i condamn. Toţi suntem vinovaţi pentru ce s-a întâmplat, antrenori, jucători, acţionari”. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite