Jardel a ajuns la Cerno More! E la al 18-lea transfer!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional brazilian Mario Jardel a semnat un contract pe un sezon cu gruparea bulgară Cherno More Varna, locul 7 în ultima ediţie din campionat, şi va evolua pentru a 18-a echipă din cariera sa.

Jardel, 36 de ani, are 7 apariţii în Selecao, pentru care a dat un gol. Considerat unul dintre cei mai buni atacanţi din campionatele europene la sfîrşitul anilor '90, atacantul a marcat nu mai puţin de 166 de goluri în 169 de meciuri jucate la Porto.

"Super Mario" a ajuns în 2000 sub comanda lui Mircea Lucescu la Galatasaray, club pentru care a înscris de 22 de ori în 24 de apariţii. Problemele de adaptare l-au determinat să se întoarcă în Portugalia după numai un sezon, dar nu la Porto, ci la rivala Sporting, unde a dat tot de un antrenor român, Ladislau Boloni. Pe Alvalade, golgeterul şi-a păstrat procentajul extraordinar în Superliga şi a punctat de 53 de ori în 49 de partide!

Urmează un transfer nereuşit în Premier League, la Bolton, apoi declinul. Jardel schimbă nu mai puţin de 11 echipe în 6 ani şi semnează pe final de carieră cu Cherno More Varna.

Vezi un videoclip cu cele mai tari goluri ale brazilianului

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite