Janne Lindberg: "Sunt mândru de formaţia mea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei Myllykosken Pallo-47, Janne Lindberg, a declarat, după remiza cu FC Timişoara, scor 3-3, în urma căreia gruparea bănăţeană s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, că este mândru de modul în care s-a luptat formaţia sa, care a condus la pauză cu 3-0.

"În primul rând trebuie să spun că sunt mândru de atitudinea echipei, sunt impresionat de felul în care jucătorii au crezut în şansa lor, atunci când nimeni nu mai credea că pot face ceva. Trebuie să recunosc că FC Timişoara e o echipă foarte bună, a fost echipa mai bună în meciul de astăzi, însă modul în care formaţia mea a luptat mă face să fiu mândru. Astăzi am avut câteva şanse să omorâm meciul, însă n-a fost să fie. Vom avea un meci duminică şi trebuie să ne revenim şi să adunăm energie de undeva pentru a continua", a spus Lindberg.

Echipa FC Timişoara s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după ce a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 3-3 (0-3), cu formaţia finlandeză Myllykosken Pallo-47, în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei. În tur, FC Timişoara s-a impus, în deplasare, cu scorul de 2-1.

Golurile echipei Myllykosken Pallo-47 au fost marcate, joi, de Aijala '18 şi Ricketts '20, '25. Pentru FC Timişoara au înscris Axente '53, Zicu '81 (la debutul la echipa bănăţeană) şi Cisovsky '90+2

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite