FOTBAL: Jackie Ionescu: “Costea, Deac sau Frunză sunt peste Mara şi Max Nicu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jackie Ionescu
Jackie Ionescu

Fostul antrenor al Politehnicii Timişoara, Jackie Ionescu, critică voalat selecţia făcut de Răzvan Lucescu. Ionescu spune că selecţionerul ţine prea mult la jucătorii cu care a lucrat la echipele de club şi nu-şi întoarce privirea şi spre alţi fotbalişti care ar face faţă cu brio la naţională.

"Răzvan Lucescu trebuie să renunţe la atracţia lui pentru jucătorii pe care i-a avut sub comandă la echipele de club. Menţinerea constanţei şi omogenizarea echipei sunt lucruri de apreciat, dar acum începe reconstrucţia.

Trebuie să le spunem «mulţumesc» lui Bogdan Mara şi altora care nu mai pot face faţă la echipa naţională din cauza vîrstei sau a plafonării.

Răzvan mizează pe fidelitate atunci cînd face selecţia, dar ar trebui să vadă că în România un Florin Costea, Ciprian Deac sau Sorin Frunză sînt peste Marica şi Max Nicu", a spus Jackie Ionescu pentru gsp.

Fostul antrenor al echipei de pe Bega laudă însă noua atitudine pe care a implementat-o la naţională Luescu jr. în mandatul său.

Ar trebui să ne bucurăm că Răzvan Lucescu a reînviat echipa naţională, spiritul ei, care se degradase o dată cu lipsa de performanţe şi cu hulirea socio-politică din ţară. În pofida valorii jucătorilor lor, am demonstrat că şi noi ne putem bate de la egal al egal cu ei”.  

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite