Italienii nu-s speriaţi de bombe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Italiană de Fotbal monitorizează situaţia din Irlanda de Nord, unde o bombă a explodat în această dimineaţă, dar nu intenţionează să anuleze deplasarea selecţionatei pentru partida din preliminariile Euro 2012.

O maşină-capcană a explodat astăzi în oraşul nord-irlandez Londonderry, provocând pagube materiale dar nu şi victime umane. Deşi deflagraţia a avut loc la 70 de kilometri de Belfast, capitala provinciei şi locul de desfăşurare al meciului, ştirea a alertat Federaţia Italiană de Fotbal: "Federaţia strange informaţii referitoare şi ne va ţine la curent. Suntem calmi, dar ieri eram mai calmi", a spus antrenorul azzurrilor, Cesare Prandelli.
Selecţionata Italiei, care urmează să întâlnească sâmbătă Irlanda de Nord în grupa C a calificărilor la Euro 2012, ar trebui să plece spre Belfast în cursul zilei de joi.
Atacurile, comise de mici grupări teroriste desprinse din Armata Republicană Irlandeză, s-au înmulţit în ultima vreme, ajungând la niveluri neatinse de la acordurile de pace din 1998.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite