FOTBAL: Istvan Salloi, director sportiv Ujpest: "Steaua, cel mai tare adversar" (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul sportiv al clubului Ujpest Budapesta, Istvan Salloi, a declarat după tragerea la sorţi a meciurilor din Europa League, că Steaua Bucureşti este cea mai valoroasă adversară din această fază a competiţiei.

''Am primit cel mai dificil adversar - Steaua a avut cel mai bun coeficient dintre toate echipele, alte formaţii valoroase care le-am fi putut întâlni fiind NK Gorica, NK Rijeka, Helsingborg, MIKA Aştarak sau învingătoarea dintre Buducnost Podgorica şi Polonia Varşovia. Steaua e cel mai de succes club din România, în ciuda faptului că a terminat pe locul şase în sezonul trecut. Echipa are un buget de aproximativ 30 de milioane de euro şi este antrenată de un italian'', a spus Salloi, care crede că echipa maghiară poate avea circa 2200 de susţinători în Ghencea.

''Steaua e o echipă bună. Ambele echipe vor fi de la începutul pregătirilor la ora meciurilor şi decisiv pentru calificarea va fi felul în care se vor arăta echipele în această perioadă'', a mai spus Salloi.

Steaua va juca primul meci pe teren propriu, pe 16 iulie, iar manşa secundă la Budapesta, pe 23 iulie.

Urmăriţi un rezumat al meciului dintre FC Ujpest şi Debrecen din martie 2009, câştigat cu 2-0 de viitoare adversară a Stelei în faţa echipei care avea să câştige campionatul maghiar:

Iată şi rezumatele câtorva meciuri disputate de Ujpest în returul campionatului ungar de fotbal, ediţia 2008-2009:

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite