UPDATE: Iordănescu: "Hagi a refuzat, iar discuţiile s-au împotmolit!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu a anunţat în această dimineaţă că Gică Hagi a refuzat să preia funcţia de antrenor al Stelei. "Generalul" a recunoscut, la sport.ro, că  negocierile cu Becali s-au împotmolit din cauza refuzului lui Hagi.

"Becali mi-a spus să trec ce clauze doresc în contract, că el semnează. Nu mi-a refuzat nicio propunere, dar Hagi a refuzat să vină în Ghencea. Astfel, discuţiile s-au împotmolit", a spus Iordănescu.

"Generalul" l-a sfătuit pe Becali să revină la vechea organizare a clubului: "I-am spus că cea mai bună variantă este să se împace cu Piţurcă".

Ieri, fostul selecţioner Anghel Iordănescu este dispus că accepte propunerea lui Gigi Becali de a conduce clubul FC Steaua. El nu este însă decis 100%, urmând ca astăzi să poarte o discuţie decisivă cu Becali, dar şi să mai facă o ultimă încercare de a-l convinge pe Hagi să accepte postul de antrenor.

În mare parte, un răspuns afirmativ al "Generalului" depindea şi de acceptul "Regelui", dar şi cel al lui Ilie Dumitrescu, cel care ar urma să fie manager.

"Acceptul meu este de a ajuta Steaua, aflată într-un moment de criză, fiindcă am o datorie morală faţă de clubul care m-a ajutat şi format în viaţă şi pentru a-i determina pe fani să fie în continuare lângă Steaua", a spus Iordănescu pentru gsp.ro.

Anghel Iordănescu a fost unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din istoria clubului din Ghencea, jucând la Steaua în perioada 1968-1982 şi în 1986 în finala Cupei Campionilor Europeni de la Sevilla.

Ca antrenor, Iordănescu a câştigat Supercupa Europei cu Steaua în 1986 şi a calificat echipa în finala Cupei Campionilor Europeni din 1989. Ca selecţioner, "Generalul" a obţinut cea mai bună performanţă din istoria echipei naţionale a României, sferturi de finală la Campionatul Mondial din 1994.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite