Iordănescu, Piţi sau Lăcătuş, la naţionala Bulgariei?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stanimir Stoilov a fost demis după cele două eşecuri ale naţionalei ţării sale cu Anglia (0-4) şi Muntenegru (0-1), iar Federaţia Bulgară de Fotbal se gândeşte să pună în funcţie un antrenor român. Pe listă se află Iordănescu, Piţurcă şi Lăcătuş

"Noul antrenor al naţionalei Bulgariei va fi sigur un străin. Se negociază cu tehnicieni din România şi Germania. Printre posibilele nume se numără Anghel Iordănescu, Marius Lăcătuş şi Victor Piţurcă, fostul selecţioner al Camerunului, Vinny Schäfer, şi fostul antrenor al Georgiei, Klaus Toppmoller", scrie presa din Bulgaria.

image

Cum Piţi are deja un angajament cu Universitatea Craiova, iar lui Anghel Iordănescu i s-a cam luat de antrenorat, vecinii noştri ar trebui să se mulţumească doar cu Marius Lăcătuş.

image

"Fiara" a avut rezultate bune în ultimii ani, la Steaua şi Vaslui, echipă pe care a calificat-o în finala Cupei României, şi poate fi o soluţie bună pentru naţionala Bulgariei.

Dacă nu se va ajunge la o înţelegere cu unul dintre aceştia, Bulgaria va avea un antrenor interimar pe 8 octombrie, cînd joacă împotriva Ţării Galilor", scrie cotdianul Dnevnik.

"Nici un antrenor bulgar nu a reuşit să ducă treaba la bun sfârşit, aşa că ne îndreptăm atenţia spre străini", a spus o sursă din federaţia de la sud de Dunăre.

Iordănescu are experienţă la echipele naţionale, antrenând Grecia şi EAU, Lăcătuş a lucrat la naţionala statului Panama şi a fost secundul lui Iordănescu la selecţionata României, iar Piţurcă a pregătit naţionalele României de tineret şi seniori.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite