FOTBAL: Ionuţ Lupescu: "Am rămas dezamăgit de tot ce s-a întâmplat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Lupescu, directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, a declarat sâmbătă seara că este dezamăgit de lipsa de fair play a celor de la FC Timişoara, care au refuzat să se prezinte la ceremonia de premiere care a urmat finalei Cupei României-Timişoreana.

''Am rămas dezamăgit de lipsa de fair play şi de lipsa de respect la adresa adversarului. A fost un meci bun, CFR a fost mai bună din poate punctele de vedere, dar când cineva desconsideră adversarul şi întreaga competiţie, lasă de gândit. E la fel ca la finala Cupei din 1988'', a afirmat Lupescu, precizând că ''au fost multe lucruri premeditate''.

''Mă aşteptam, totuşi, ca publicul din Timişoara, care de foarte multe ori a dovedit că de acolo porneşte civilizaţia, să se fi comportat altfel'', a mărturisit Lupescu.

''Vom vedea ce decizie se va lua, vom propune ceva Comitetului Executiv al FRF. Până la urmă trebuie să respecţi adversarul. Înţeleg criticile aduse arbitrilor, dar nu văd ce legătură are cu adversarul. Preşedintele CCA, Ioan Igna, a decis delegarea arbitrilor, iar dacă şi de el ne îndoim, nu mai e nimic de spus'', a mai spus Lupescu.

''Ştiam că forţele de ordine vor lua măsuri, mă aşteptam la incidente, ştiam că e ceva premeditat. Comportamentul celor de la Timişoara a lăsat o pată urâtă'', a conchis oficialul FRF.

CFR Cluj a învins pe FC Timişoara cu scorul de 3-0, sâmbătă seara, la Tg Jiu, în finala Cupei României-Timişoreana.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite