Ioniţă se poate întoarce în România: „E una dintre cele mai mari ţepe din ultimii ani”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cotidianul german Bild notează că atacantul lui FC Köln, Alexandru Ioniţă, „una dintre cele mai mari ţepe din ultimii ani”, se poate întoarce în România, la fel cum Ciprian Deac poate pleca de la Schalke, iar Ciprian Marica de la VfB Stuttgart.

Cea mai populară publicaţie germană a alcătuit o listă cu jucătorii care vor pleca sigur în această vară sau care au permisiunea de a pleca de la echipele lor din Bundesliga, deşi mai au contracte în derulare, informeză Mediafax.

„Alexandru Ioniţă, una dintre cele mai mari ţepe din ultimii ani, se poate întoarce liniştit în România”, scrie Bild despre atacantul „ţapilor” (locul 11). Ziarul îi prevede aceeaşi soartă şi mijlocaşului român de la Schalke 04 (locul 9): „Deac are contract până în 2013 cu Schalke, dar se află pe lista jucătorilor care pot pleca în această vară”.

Ciprian Marica e primul pe lista „neagră” a lui Stuttgart (locul 15): „Marica a fost deja scos din lotul profesionist al clubului şi poate pleca”.

Singurul român care nu are probleme în Bundesliga este Maximilian Nicu. Cel mai în vârstă dintre cei patru (28 de ani), fostul internaţional stă cel mai bine în clasament cu formaţia sa, Freiburg (locul 8). În plus, Nicu este românul care a jucat cel mai mult în actuala ediţie de campionat. Mijlocaşul a fost folosit în 19 dintre cele 29 de etape disputate, oferind cinci pase de gol.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite