FOTBAL: Ion Moldovan: "Nu m-a surprins autobaza lui Cârţu"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Ion Moldovan: "Nu m-a surprins autobaza lui Cârţu"!
FOTBAL: Ion Moldovan: "Nu m-a surprins autobaza lui Cârţu"!

Antrenorul Astrei, Ion Moldovan, a declarat, duminică, după înfrângerea cu Pandurii de pe teren propriu, că evoluţia adversarului nu l-a impresionat, iar totul s-a decis atunci când, cu câteva secunde înainte de golul oaspeţilor, elevii săi au ratat o ocazie mare.

"Am pierdut la o fază la care nu se anunţa nimic, dar fotbalul se joacă pe goluri. Am ratat pentru 1-0, iar oaspeţii au marcat la faza imediat următoare şi aşa am pierdut.

Autobaza lui Cârţu nu m-a surprins, dar nu am reuşit să trecem peste tracul debutului. Pandurii e o echipă cu experienţă la nivelul Ligii I şi nu am reuşit să blocăm tactica acesteia", a spus Moldovan.

Tehnicianul oaspeţilor, Sorin Cârţu, consideră că Pandurii a câştigat partida cu Astra datorită experienţei. "Am trecut peste căldură, adversar şi debutul de campionat. Adversarul ne-a surprins de câteva ori, iar la faza din minutul 47 s-a jucat practic întreg meciul. Noi nu suntem deocamdată la capacitatea maximă. Sincer, noi am fost mai maturi în joc şi de aceea am reuşit să ne impunem", a declarat acesta.

Pandurii Târgu Jiu s-a impus, duminică, în deplasare, scor 1-0, în faţa nou promovatei Astra Ploieşti, într-un meci din cadrul primei etapei a Ligii I, care a consemnat şi cea dintâi întâlnire dintre cele două formaţii în primul eşalon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite