FOTBAL: Ion Marin: „Bem şampanie după meci!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Ion Marin: „Bem şampanie după meci!”
FOTBAL: Ion Marin: „Bem şampanie după meci!”

Tehnicianul „câinilor”, Ion Marin, a împlinit ieri 31 de ani de căsnicie, şi spune că va cinsti cu prietenii după meciul cu Galata, pe care îl va câştiga.

Ion Marin spune că va juca pragmatic cu Galasaray, preferând un joc defensiv. Unul în care şi un rezultat de egalitate ar fi benefic pentru Dinamo.
„Galata este favorita grupei, o echipă de mulţi bani. Au un atac rapid, tehnic şi cu multă fantezie. Jucători care pot face pentru ei diferenţa. Un rezultat bun înseamnă şi un rezultat de egalitate, care ar ţine deschise porţile pentru Europa. În timp ce o victorie ne-ar califica în proporţie de 75 la sută. Vom fi pragmatici, să jucăm la rezultat”, a pus Ion Marin.
Ion Marin crede că jucătorii lui Dinamo vor face un meci bun, mai ales că numeroşi impresari vor fi în tribune. „E un foarte bun prilej pentru jucători de a-şi mări cota. De a crea pentru ei şi pentru club o imagine bună în fotbalul mondial”, a spus tehnicianul dinamoviştilot.


Nu e un joc uşor. Ci un examen dificil pentru echipa noastră, care în primul rând trebuie să fie puternică mental. Spun mental, pentru că presiunea tribunelor va fi puternică
Iona Marin, antrenor Dinamo


Nu trebuie să uităm că şi jucătorii români au ajutat Galatasaray să câştige numerate trofee
Ion Marin, antrenor Dinamo

„Galata are o apărare slabă!”
În timpul conferinţei de presă, Ion Marin a fost protagonistul unei gafe, care a amuyat asistenţa. „Cei de la Galatasaray au o apărare foarte slabă”, a spus acesta, revenind „Pardon... am greşit. E o glumă bună asta. Pentru că sunt jucători de naţională”. 

Tamaş: „Mă simt ca acasă la Galata!”

Gabi Tamaş părăsea Galatasaray după doar şase luni.
„Ştie el cum a plecat de-acolo. O să tragă mult să câştige cu Galata. Are ambiţia lui”, spunea Giani Kiriţă pentru Adevărul. Tamaş însă uită trecutul şi declară că revederea stadionului Ali Sami Yen i-a trezit amintiri plăcute: „Mă bucur că mă aflu aici, mă simt ca acasă. Am plecat de la Galata pentru că aveam o ofertă foarte bună de la Spartak. Acesta e motivul”, a spus Tamaş. Dinamovistul recunoaşte superioritatea adversarului de azi: „Galata este o echipă de talie mondialăMingea e rotundă, nu conteayă pe cine avem în faţă, noi trebuie să câştigăm. Şi pentru noi şi pentru Galata meciul acesta este vital”, a spus Tamaş la conferinţa de presă, ţinând chiar să spună şi câteva cuvinte în limba turcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite