Ioan Becali: „Eu controlez fotbalul românesc!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Becali: „Eu controlez fotbalul românesc!“
Ioan Becali: „Eu controlez fotbalul românesc!“

Înaintea meciului cu Austria, Ioan Becali a şocat din nou. Încurajat de noul angajament semnat cu Adrian Mutu, fostul impresar FIFA a promis că va rezolva problema decarului naţionalei. „Mutu trebuie să dea înapoi doar banii câştigaţi la Chelsea.

Restul sumei până la 17 milioane de euro trebuie achitat de Juventus şi de Livorno, cluburile care l-au transferat după ce a fost concediat de Chelsea. Adrian este disperat, dar marţi mă voi întâlni la Florenţa cu avocatul Dupont (n.r. - cel care s-a ocupat de cazul Bosman) şi vom decide ce este de făcut. Vom face tot posibilul, chiar şi o întâlnire cu Abramovici, pentru a rezolva această problemă”, a declarat Becali pentru “Corriere dello Sport”.

El a admis că există o posibilitate ca Mutu să părăsească Fiorentina în curând: „Dacă vom găsi o formaţie puternică, dispusă să ofere suma pe care o doreşte Fiorentina şi un salariu important pentru jucător, în ianuarie Adi ar putea pleca”.

„Nu mi-e frică de nimeni!“

Plecând de la problema atacantului primei reprezentative, în interviul acordat cotidianului Italian, Giovanni a găsit timp să se şi laude: „Eu câştig foarte bine, controlez tot fotbalul din România şi nu am frică de nimeni!”. Influenţa de care se bucură fostul agent FIFA în fotbalul românesc este de notorietate în ţară. Pe vremea lui Victor Piţurcă, în lotul tricolorilor se regăseau nu mai puţin de 14 jucători impresariaţi de firma machedonilor. De multe ori, s-a pus convocarea unor fotbalişti precum Nicoliţă, Tamaş, Ghionea şi Florentin Petre pe seama relaţiei acestora cu Victor şi Ioan Becali.

Mutu dă bani organizaţiilor antidrog

Adrian Mutu este în căutarea unor soluţii pentru rezolvarea litigiului cu Chelsea. Astfel, el a trimis o scrisoare clubului londonez în care le-a cerut englezilor să înlocuiască amenda de peste 17 milioane de euro cu donaţii pentru organizaţiile antidrog. „Se poate ajunge la o înţelegere. Propun în schimbul amenzii donarea unor sume importante asociaţiilor antidroguri din Florenţa, Londra şi România”, a precizat „Briliantul”.

Lotul lui Răzvan Lucescu

Jucătorii impresariaţi de Becali Sport. Pantilimon, Săpunaru, Rădoi, Goian, Chivu, M. Constantin, I. Apostol, C. Lazăr, Marica, Ad. Cristea

Jucătorii impresariaţi de alţi agenţi. D. Coman (Mugur Elisei), Gigel Bucur (Baader Werner), Mazilu (Iorgos Fougias), Max Nicu (Richard Rayment)

Jucători fără impresari. Ghioane, Codrea, Maftei, Raţ, Mara, Roman, Surdu, Neşu, Tătăruşanu

Alţi internaţionali impresariaţi de Becali Sport. Mutu, Dănciulescu, Cr. Tănase, Lobonţ (accidentaţi), M.Niculae, Tamaş, Nicoliţă, Ghionea, R. Ştefan, Moţi (neconvocaţi)

Lotul lui Victor Piţurcă

Jucătorii impresariaţi de Becali Sport. Lobonţ, Săpunaru, Tamaş, Goian, Rădoi, Nicoliţă. Ov. Petre, Cr. Tănase, M. Niculae, Marica, Codrea, R. Ştefan, Ghionea, Fl. Petre

Jucătorii impresariaţi de alţi agenţi. Contra (GEA World), Mutu (GEA World), D. Stoica (Marcel Popescu), Cociş (Andrei Zolotco), Max Nicu (Richard Rayment), Gheorghe Bucur (Baader Werner)

Jucători fără impresari. Raţ, Pantilimon, Bourceanu, Fl. Costea

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite