Ioan Becali i-a dat moderatorului Sport.ro cu microfonul în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul impresar Ioan Becali a făcut în acestă seară un gest şocant. Invitat fiind la Sport.ro, dinamovistul şi-a ieşit din fire în urma unui comentariu al moderatorul emisiunii Informaţia,

Fostul impresar Ioan Becali a făcut în acestă seară un gest şocant. Invitat fiind la Sport.ro, dinamovistul şi-a ieşit din fire în urma unui comentariu al moderatorul emisiunii Informaţia, Emanuel Terzian.

Becali l-a agresat verbal pe jurnalist, l-a jignit, l-a ameninţat că-i dă „un capac”, apoi, ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, i-a aruncat în cap cu microfonul-lavalieră pe care îl avea prins de reverul pulovărului şi a plecat din emisiune.

Becali: M-a enervat Terzian!

Ioan Becali a explicat, la câteva minute de la incident, de ce a reacţionat aşa violent la adresa jurnalistului.

” M-a enervat Terzian că m-a întrebat de nu ştiu câte ori de unde am găsit eu specialişti în Olanda. Şi a tot insistat şi a insistat şi n-am mai putut...M-am ridicat, i-am pus lavaliera în braţe şi am plecat. Ce trebuia să fac acum, să-l întreb dacă mă lasă să plec din emisiune? Să-i cer voie?”, ne-a declarat fostul impresar.

Ieşirile violente, de limbaj sau fizice, nu sunt o noutate pentru fostul inpresar de jucători. În urmă cu ceva timp, Ioan Becali a avut acelaşi comportament la adresa unui alt ziarist. Atunci, Grigore Cartianu a fost „ţinta” machedonului, la postul B1, într-o emisiune moderată de Radu Moraru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite