Ioan Becali îl acuză dur pe Goian: "N-are caracter!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou scandal e pe cale să izbucnească în fotbalul românesc. Fostul agent de jucători, Ioan Becali, l-a acuzat pe Dorin Goian că l-ar fi sărit din schemă la transferul său de la Palermo la Glasgow Rangers.

"Cu şapte zile înainte să meargă la Rangers a vorbit cu mine, a zis că totul e bine, iar apoi a plecat fără să mă anunţe, fără să dea măcar un telefon! Are un caracter de nimic, de doi lei! Din cauza asta n-o să ajungă fotbalişti mari, că trădează şi mint", a sunat atacul lui Giovanni Becali, la Antena 1.

Actualul impresar al fundașului i-a răspuns lui Giovani, sărind în apărarea lui Goian. "Nu vreau să comentez, e dreptul lui Giovani să aibă o părere, dar el a auzit despre negocieri abia când Rangers le-a comunicat oferta italienilor. Şi l-a sunat pe Dorin, i-a zis despre Glasgow, dar băiatul nu i-a dat atunci nici un răspuns deoarece ştia deja că eu lucram de mult la această operaţiune. El îşi terminase contractul cu Becali şi a preferat să lucreze cu mine mai departe. Nu ştiu ce neloialităţi a avut faţă de Giovani".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite