Interul lui Chivu revine pe podium în Serie A

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inter a câştigat aseară derby-ul etapei din Serie A cu AS Roma, scor 5-3, şi s-a apropiat astfel la cinci puncte de liderul AC Milan. Echipa lui Cristi Chivu, suspendat pentru acest meci după ce l-a lovit cu pumnul în figură etapa trecută pe fundaşul Marco Rossi (Bari), are şi un meci mai puţin disputat.

Interul a deschis scorul prin olandezul Sneijder în minutul 3, dar romanii au egalat rapid prin Simpliciu zece minute mai târziu. Camerunezul Samuel Eto'o, atacantul momentului în Serie, i-a readus în avantaj pe milanezi în minutul 35 cu un şut superb cu stângul din interiorul careului.

Acelaşi Eto'o ('62) şi brazilianul Thiago Motta ('70) au declanşat apoi nebunia pe Giuseppe Meazza. Deşi rămaşi în inferioritate după eliminarea argentinianului Burdisso, oaspeţii erau să strice fiesta milanezilor prin golurile lui Vucinic ('75) şi Loria ('81), reuşite survenite pe fondul relaxării gazdelor.

Japonezul Nagatomo a debutut în tricoul lui Inter, evoluând bine pe flancul stâng.

Argentinianul Cambiasso a marcat însă golul care a adus liniştea pe Giuseppe Meazza cu un minut înainte de terminarea timpului regulamentar.

Clasament după 24 de etape:

1. Milan         49 puncte
2. Napoli       46 puncte
3. Inter           44 puncte (un meci mai puţin)
4. Lazio          42 puncte
5. Palermo    40 puncte
6. Udinese   40 puncte

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite