Internaţionalul belgian Benteke, inculpat pentru tâlhărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Christian Benteke (dreapta)
Christian Benteke (dreapta)

Atacantul în vârstă de 20 de ani, care are trei selecţii în naţionala Belgiei, a fost reţinut alături de alţi doi indivizi. Cei trei suspecţi ar fi bătut un bărbat iar apoi ar fi fugit cu maşina acestuia

Internaţionalul belgian al formaţiei RC Genk, Christian Benteke, a fost inculpat pentru tâlhărie, el fiind suspectat că a comis această faptă sâmbătă, a anunţat agenţia Belga, citând Parchetul din Liege.

Atacantul în vârstă de 20 de ani, care are trei selecţii în naţionala Belgiei, a fost reţinut alături de alţi doi indivizi. Potrivit agenţiei Belga, cei trei suspecţi ar fi bătut un bărbat iar apoi ar fi fugit cu maşina acestuia. Victima a fost spitalizată.

Deferit justiţiei în cătuşe, Benteke a fost inculpat pentru "tâlhărie" dar a fost lăsat în libertate. Marţi, jucătorul a negat acuzaţiile, într-un comunicat publicat de clubul său şi susţinea că a fost audiat ca "simplu martor".

Benteke este o speranţă a fotbalului belgian, el fiind format la Standard Liege. El nu fusese convocat pentru meciurile amicale ale Belgiei cu România şi Franţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite