Dinamo - Internaţional Curtea de Argeş 0-1/ "Câinii roşii", de râsul lumii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo - Internaţional Curtea de Argeş 0-1/ "Câinii roşii", de râsul lumii!
Dinamo - Internaţional Curtea de Argeş 0-1/ "Câinii roşii", de râsul lumii!

Cu doi oameni eliminaţi, Dinamo a pierdut pe teren propriu în faţa unei nou-promovate. Şi-au revenit „câinii“! Echipa care pierdea pe bandă rulantă în amicalele din Franţa, în faţa unor amatori, s-a întors în activitate. Vezi aici GALERIE FOTO.

Trei crai de la Răsărit, de Grigore Cartianu

Prima reprezentaţie a fost oferită aseară, în faţa lui Internaţional Curtea de Argeş, o echipă care până acum câteva luni „rupea” terenurile din Liga a II-a.

Dinamo nu a reuşit să o învingă, semn că remiza spectaculoasă de la Craiova nu a fost decât un accident. Inexplicabil de nervoşi, roş-albii şi-au pus singuri piedică la eliminările lui Dragoş Grigore şi Tamaş, pentru intrări violente.

Gluma s-a îngroşat în repriza secundă, când Dinamo a şi încasat un gol de la Florin Popa. Vestea bună pentru elevii lui Bonetti a fost că meciul s-a jucat fără spectatori, altfel ar fi fost vai şi amar de ei şi de maşinile lor.

Învinşi de un dinamovist

Cu atât mai dureroasă este înfrângerea pentru „câini” cu cât unicul gol al partidei a fost înscris de un jucător care suferă pentru Dinamo. Florin Popa a recunoscut, la finalul meciului, că, de mic copil, a ţinut cu gruparea din „Ştefan cel Mare”. „Simpatizam cu Dinamo şi visam să joc la ei. Când eram mic, îmi doream, ca dinamovist, să marchez în poarta Stelei. Revenind cu picioarele pe pământ, mă gândesc la echipa mea şi îmi doresc să evităm retrogradarea”, a spus Florin Popa.

„Câinii“ au desfiinţat arbitrajul

Iritaţi de cele două eliminări din prima repriză, roş-albii au contestat îndelung prestaţia lui Teo Crăciunescu. „Dacă eram la meci, la al doilea «roşu», scoteam echipa de pe teren”, a spus Cristi Borcea, plecat în străinătate. „Putem spune că suntem vânaţi de arbitraj, dar nu înţeleg de ce”, a precizat şi Ionel Ganea.

Cristi Borcea l-a acuzat pe Dario Bonetti

„Se vede că Dario Bonetti a antrenat numai echipe mici. Cum să-l înlocuieşti pe Dănciulescu cu Moţi? Dinamo trebuia să atace“, a tunat preşedintele Cristi Borcea la adresa antrenorului italian.

Claudiu Niculescu nu a fost păstrat de Bonetti nici măcar în lot. Atacantul a văzut meciul din tribună.

Dinamoviştii s-au plâns în repriza secundă la observatorul meciului că arbitrul le-a refuzat un penalty la Torje.

Dinamo şi Internaţional Curtea de Argeş s-au întâlnit aseară pentru prima dată într-un meci oficial.

Ambele eliminări ale lui Dinamo au fost provocate de acelaşi jucător al oaspeţilor, Stoianof.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite