Inter pierde teren în Serie A

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Chiar tu, Sinişa?“, spun probabil fanii lui Inter după eşecul nerazzurilor la Catania (1-3), rezultat care a încins lupta pentru titlu în Serie A.

Cu o victorie diseară, contra lui Chievo, AC Milan se poate apropia la un punct de echipa lui Cristi Chivu, principalul responsabil pentru această relansare neaşteptată a campionatului fiind antrenorul Cataniei, Sinişa Mihajlovici.

Sârbul, fostul fundaş de fier consacrat în tricoul lui Lazio, a realizat vineri seară cea mai importantă victorie din scurta sa carieră de tehnician. Culmea, chiar împotriva lui Inter, clubul de la care s-a retras din activitate în 2006 şi locul unde şi-a făcut ucenicia pe banca tehnică în calitate de secund al lui Roberto Mancini (în perioada 2006-2008).

„Sincer, îmi pare rău că i-am bătut, dar nerazzurii rămân cei mai puternici şi cred că vor câştiga titlul", a spus Mihajlovici la finalul partidei, "răsucind cuţitul" în rana deschisă a suporterilor milanezi.

Astfel, deşi se credea că Inter va triumfa la pas în cursa pentru al cincilea „scudetto" consecutiv, o serie de cinci egaluri în opt etape, completată de eşecul de la Catania, pune în pericol obiectivul intern al echipei lui Jose Mourinho.

Iar peste două zile este programat „examenul" european de la Londra, cu Chelsea, când englezii vor încerca să răstoarne scorul de 2-1 cu care Inter s-a impus în tur. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite